Klantervaringen Renovatiebedrijf Stuve Spijk

Afspraak maken?

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

06 – 44 38 27 74
info@renovatiebedrijfstuve.nl

Renovatiebedrijfs Stuve

Wat klanten over ons zeggen

Via deze pagina willen we u een realistisch beeld geven over wie wij zijn en wat we voor u kunnen betekenen. Daarom laten we onze klanten aan het woord om te vertellen over hun ervaringen.

Peter en Klaas hebben in 2012 onze slaapkamer omgezet naar een prachtige badkamer, een ruimte van ca. 2.70 bij 4 meter. In het voortraject hebben we onze wensen kenbaar gemaakt, waarbij Peter en Klaas meegedacht hebben. De uitvoering was een grote klus, inclusief een volledige betonvloer met vloerverwarming en het aanleggen van een nieuwe leiding naar het riool. De uitvoering is zeer netjes gedaan, tegelwerk en kitwerk zijn ook prima uitgevoerd. De samenwerking, overleg, planning en uitvoering hebben we als zeer goed ervaren. We kunnen renovatiebedrijf Stuve dan ook van harte aanbevelen.
– Mark en Diane Menzinga

En dan heb je aardbevingschade en moet je badkamer gedaan worden…man man man, wat kan je daar tegen aan zien !! Maar dan komt renovatiebedrijf stuve… Ze werken supernetjes en snel, zijn vriendelijk, dragen ideeen mee aan en creeerden voor ons een schitterende badkamer, waar we superblij mee zijn !! Heel erg bedankt toppers….ga vooral zo door !!!
– Fam. van der Ploeg

Ja waar zal ik beginnen………Het begon allemaal toen ik een nieuwbouwhuis wilde kopen. Er zat wel een standaard badkamer in, maar dat vond ik niets. Ik mocht bij hun leverancier ook iets anders uitzoeken voor een meerprijs. Voor mijn gevoel was dat het ook niet helemaal en de prijs zou sky high worden.
Dus het huis maar casco op laten leveren…..

De volgende stap zelf wat ontwerpen en dan een aannemer gaan zoeken die dit uit kon voeren. De eerste stap was gezet, maar nu de tweede. Een aannemer zoeken die het uit kon voeren. Je hoort zulke rare verhalen tegenwoordig dus je kijkt wel uit om niet zomaar de eerste de beste in te schakelen. Na wat gesprekken hier een daar kwam een collega met het nummer van Peter Stuve.

Een eerste gesprek was zo gemaakt. Het gesprek liep heel soepel. Er was meteen een klik en enthousiasme van beide kanten. Met Peters technische inzicht en ervaring werden er nog wat aanpassingen gedaan aan het ontwerp. Hij gaf wat adressen voor ideeën voor de inrichting van de badkamer. Dus ik kon weer aan de slag. Tegels en sanitair uitzoeken, kranen bestellen. Super leuk om je eigen ontwerp in detail uit te werken. Helaas was het huis nog niet opgeleverd.

Een paar maanden later was het toch echt zover. Ik had het eind resultaat nog niet voor ogen in een casco badkamer met niet meer dan grijze beton muren en een paar losse leidingen. Gelukkig zagen Peter, Nick en Klaas het eindresultaat wel door al hun ervaringen. Dus aan de slag. De eerste dagen werd er voornamelijk uitgemeten, leidingen en elektriciteit aangelegd. Maar wanneer de muurtjes eenmaal opgebouwd waren, het sanitair geplaatst was en de tegels er in kwamen ging het snel. Het beeld werd steeds duidelijker. Wanneer ik langs kwam werd er enthousiast gewerkt. Af en toe moesten we wat aanpassen op het oorspronkelijke plan. Maar met technisch inzicht van hun kant en mijn persoonlijke smaak kwamen we altijd tot een goede oplossing. Alles wordt nog even getest en de puntjes worden op de i gezet. De badkamer is dan af en boven verwachting… De reacties van vrienden, familie en vakmensen zijn geweldig. Elke dag als ik in mijn badkamer kom, voelt het als een spa. En plek waar ik kan relaxen en me thuis voel.

Ik wil Peter, Nick en Klaas bedanken voor hun inzet, enthousiasme en kennis. Ik weet zeker dat jullie nog veel mensen blij zullen maken met hun badkamer. Keep up the good work.
– Melanie Claus

Daarom Renovatiebedrijf Stuve

  • Persoonlijke service;
  • Transparant en open communicatie;
  • Advies op uw locatie;
  • Uitstekende nazorg na oplevering;
  • Goede prijs/kwaliteit verhouding.
Klantervaring doorgeven
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.